Welcome to Nernst.

Tentang Kami

Tumuwuh kaahlian Anjeun

Nyadiakeun Solusi Pangsaéna

Simkuring gaduh leuwih ti 11+ taun pangalaman produksi

Chengdu Litong Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2009. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina sistem kontrol otomatis industri sareng alat perlindungan lingkungan, ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, manufaktur, penjualan sareng jasa.

Salila sababaraha taun, Chengdu Litong Technology Co., Ltd. parantos gawé bareng sareng Chengdu University of Electronic Science and Technology, Tsinghua University, Shanghai Jiaotong University, Northeastern University sareng seueur paguron luhur sareng seueur lembaga panalungtikan bahan anyar sareng laboratorium.

2012

Ngamekarkeun sarta dihasilkeun runtuyan Nernst of panyilidikan zirconia, analisa oksigén, analisa uap cai, analisa titik embun suhu luhur, analisa titik embun asam sareng produk sanésna.Bagian inti usik nu adopts ngarah struktur zirconia unsur ngarah, nu boga airtightness alus, résistansi kana shock mékanis jeung lalawanan ka shock termal.

Produk runtuyan Nernst loba dipaké dina metallurgy, kakuatan listrik, industri kimia, incineration runtah, keramik, bubuk metallurgy sintering, bahan wangunan semén, pamrosésan dahareun, papermaking, manufaktur bahan éléktronik, industri bako jeung alkohol, baking dahareun jeung pelestarian, pelestarian relic budaya. , arsip jeung pelestarian data audiovisual, microelectronics jeung industri lianna.Éta maénkeun peran anu aktip dina ningkatkeun kualitas produk sacara signifikan, ngahémat énergi, sareng ngirangan émisi polutan.

Visi perusahaan

Terus ngenalkeun produk téknologi luhur pikeun nyumponan kabutuhan palanggan dina industri anu béda, ningkatkeun efisiensi ékonomi perusahaan, ngahémat énergi, sareng ngirangan émisi polutan!

Tim perusahaan:
Saatos sababaraha taun pangwangunan, Chengdu Litong Technology Co., Ltd. gaduh modél manajemén anu dioptimalkeun pikeun industri perlindungan lingkungan sareng tim R&D profésional.Pausahaan ogé nyéwa sababaraha ahli industri salaku konsultan perusahaan, sareng ngadegkeun mékanisme gawé babarengan strategis jangka panjang sareng sajumlah lembaga panalungtikan ilmiah sareng paguron luhur.

Sajarah urang

  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • Ayeuna
  • 2009
    2009
      Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina.
      Dina Juli 2009, anjeunna milu dina proyék transformasi baja metallurgy accumulator tungku pemanasan.
      Diasupkeun kana platform Alibaba dina Séptémber 2009.
  • 2010
    2010
      Ngenalkeun panyilidikan zirconia online sareng analisa oksigén pikeun industri perlakuan panas.
      Dina taun anu sami, usik zirconia online sareng analisa oksigén dianggo dina kiln torowongan suhu luhur karbon, ngagentos produk Yokogawa asli.
  • 2011
    2011
      Migawé bareng kalayan Chengdu Universitas Téhnologi Éléktronik, kami ngembangkeun sistem ukur oksigén husus pikeun tungku pemanasan.
  • 2012
    2012
      Migawé bareng kalayan Universitas Northeastern, urang ngembangkeun hiji sistem ukur oksigén husus pikeun furnaces electroslag dina industri metalurgi, mungkas sajarah yén furnaces electroslag teu bisa ngukur oksigén.
  • 2013
    2013
      Ngawanohkeun usik ukur oksigén dedicated pikeun boilers gas, nu direngsekeun masalah ngukur oksigén dina gas flue ngandung jumlah badag uap cai.
  • 2014
    2014
      Panyilidikan ukur oksigén anu dikembangkeun khusus pikeun tungku pemanasan chip leutik pikeun pabrik alat-alat sareng cocog kana bets.
  • 2015
    2015
  • 2016
    2016
      Gawé bareng sareng perusahaan kiln anu terkenal pikeun nyayogikeun sistem pangukuran oksigén pikeun kiln suhu luhur 1400 ℃.
  • 2017
    2017
  • 2018
    2018
      Panyilidikan ukur oksigén miniatur anu dikembangkeun khusus pikeun palanggan.
  • 2019
    2019
      Ngamekarkeun analisa mikro-oksigén portabel pikeun industri chip microelectronic.
  • 2020
    2020
      Gawé bareng jeung lembaga panalungtikan ngeunaan proyék panalungtikan ilmiah sarta ngajalankeun panyilidikan tegangan tinggi.
  • Ayeuna
    Now
      R&D sareng pabrik panyilidikan, sensor sareng alat analitik anu cocog pikeun sagala rupa widang pangukuran oksigén precision tinggi pikeun ngahémat énergi, ngirangan polusi sareng ningkatkeun kauntungan ékonomi pikeun usaha pikeun terus kerja keras.