Welcome to Nernst.

Tentang Kami

Anjeun bakal nyanghareupan pausahaan jeung tim paling dipercaya.

Chengdu Litong Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2009. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina sistem kontrol otomatis industri sareng alat perlindungan lingkungan, ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, manufaktur, penjualan sareng jasa.

Salila sababaraha taun, Chengdu Litong Technology Co., Ltd. parantos gawé bareng sareng Chengdu University of Electronic Science and Technology, Tsinghua University, Shanghai Jiaotong University, Northeastern University sareng seueur paguron luhur sareng seueur lembaga panalungtikan bahan anyar sareng laboratorium.

Ngamekarkeun sarta dihasilkeun runtuyan Nernst of panyilidikan zirconia, analisa oksigén, analisa uap cai, analisa titik embun suhu luhur, analisa titik embun asam sareng produk sanésna.Bagian inti usik nu adopts ngarah struktur zirconia unsur ngarah, nu boga airtightness alus, résistansi kana shock mékanis jeung lalawanan ka shock termal.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami
partner (9)
partner (7)
partner (3)
partner
partner (27)
partner (19)
partner (22)
partner (21)
partner (4)
partner (23)
partner (26)
partner (25)
partner (24)
partner (20)
partner (18)
partner (17)
partner (16)
partner (15)
partner (14)
partner (13)
partner (12)
partner (11)
partner (10)
partner (8)
partner (6)
partner (5)
partner (2)
partner (1)
partner (28)