Welcome to Nernst.

Produk

  • Nernst N2001 oxygen analyzer

    Nernst N2001 analisa oksigén

    Analyzer Oksigén Saluran Tunggal: Hiji analisa oksigén tiasa dihubungkeun ka panyilidikan oksigén pikeun ningalikeun eusi oksigén anu diukur sacara real waktos.

    Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 0 dugi ka 100% oksigén.

  • Nernst N32-FZSX integrated oxygen analyzer

    Nernst N32-FZSX panganalisa oksigén terpadu

    Rangkaian aplikasi Analisa oksigén terpadu Nernst N32-FZSX mangrupikeun produk struktur terpadu.Ieu bisa loba dipaké dina deteksi eusi oksigén dina prosés durukan rupa industri kayaning minyak bumi, industri kimia, metallurgy, kakuatan listrik, sarta incineration.The Nernst N32-FZSX analyzer oksigén terpadu bisa langsung ngawas eusi oksigén dina gas flue of boilers, furnaces sintering, furnaces pemanasan, jsb salila atawa sanggeus durukan.Ciri teknis...
  • Nernst N2032-O2/CO oxygen content and combustible gas two-component analyzer

    Nernst N2032-O2/CO eusi oksigén jeung gas combustible analisa dua-komponén

    Analis dikawinkeun sareng Nernst O2/CO usik bisa ngukur persentase eusi oksigén O2% dina flue jeung tungku, nilai PPM karbon monoksida CO, nilai 12 gas combustible jeung efisiensi durukan tina tungku durukan sacara real waktu.

    Otomatis nembongkeun 10-30~ 100% eusi oksigén O2 jeung 0ppm~2000ppm eusi karbon monoksida CO.

  • Nernst N2035 water vapour analyzer

    Analyzer uap cai Nernst N2035

    Analyzer Uap Cai Dual Channel: hiji analisa tiasa ngukur dua saluran oksigén atanapi uap / kalembaban cai suhu luhur dina waktos anu sami.

    Kisaran pangukuran: 1ppm ~ 100% eusi oksigén, 0 ~ 100% uap cai, -50 ° C ~ 100 ° C nilai titik embun, sareng eusi cai (g / kg).

  • Nernst R series non-heated high temperature oxygen probe

    Nernst R runtuyan non-dipanaskeun usik oksigén suhu luhur

    Panyilidikan dipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina sagala rupa tungku sintering, tungku kantong bolong, tungku sintering metalurgi bubuk, sareng industri pétrokimia.Suhu gas buang anu tiasa dianggo nyaéta dina kisaran 700 ° C ~ 1400 ° C.Bahan pelindung luar nyaéta aluminium oksida (korundum).

  • Nernst L series non-heated medium and high temperature oxygen probe

    Nernst L runtuyan non-dipanaskeun sedeng jeung suhu luhur usik oksigén

    Panyilidikan digunakeun pikeun ngukur eusi oksigén dina rupa-rupa tungku sintering, tungku sintering metalurgi bubuk sareng tungku perlakuan panas.Suhu gas buang anu tiasa dianggo nyaéta dina kisaran 700 ° C ~ 1200 ° C.Bahan pelindung luar nyaéta superalloy.

  • Nernst HWV water vapour oxygen probe

    Nernst HWV uap cai oksigén usik

    Panyilidikan dipaké dina seuseuh uap husus pikeun ngolah kadaharan, industri kertas, industri tekstil, industri konstruksi, industri ngolah dahareun jeung sagala jinis produksi industri mana bahan atawa produk kudu garing.

    Bahan permukaan usik: 316L stainless steel.

  • Nernst HGP series high pressure type oxygen probe

    Nernst HGP runtuyan tekanan tinggi tipe oksigén usik

    Panyilidikan cocog pikeun dandang uap tekanan tinggi, dandang uap nuklir, dandang tenaga nuklir.Tekanan variabel tekanan positif 0~10 atmosfir, rentang variabel tekanan négatip -1~0 atmosfir.Suhu anu dianggo nyaéta 0 ℃ ~ 900 ℃

  • Nernst HH series high temperature jet oxygen probe

    Nernst HH runtuyan suhu luhur jet oksigén usik

    usik ieu dilengkepan manaskeun jeung injector, sarta suhu lumaku nyaéta 0 ℃ ~ 1200 ℃.usik ngabogaan speed respon gancang, sarta waktu respon kirang ti 100 milliseconds.

    Bahan permukaan usik: baja alloy suhu luhur.

  • Nernst H series heated oxygen probe

    Nernst H runtuyan usik oksigén dipanaskeun

    usik ieu dilengkepan manaskeun, sarta suhu lumaku nyaéta 0 ℃ ~ 900 ℃.Sacara umum, kalibrasi gas standar henteu diperyogikeun (tiasa dikalibrasi ku hawa ambien).Panyilidikan gaduh akurasi pangukuran oksigén anu luhur, laju réspon gancang, teu aya sinyal drift sareng résistansi korosi anu kuat nalika dianggo.

    Bahan permukaan usik: 316L stainless steel.

  • Nernst CR series corrosion resistance oxygen probe for waste incineration

    Nernst CR runtuyan lalawanan korosi usik oksigén pikeun incineration runtah

    usik dipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina gas flue tina incinerator runtah, hawa gas flue lumaku dina rentang 0 ℃ ~ 900 ℃, sarta bahan tube panyalindungan luar aluminium oksida (corundum).

  • Nernst NP32 portable trace oxygen analyzer

    Nernst NP32 portabel ngalacak oksigén analyzer

    Analisa gaduh sensor zirconia precision tinggi anu diwangun.

    Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.

    Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2