Welcome to Nernst.

FAQs

9
Punten wartosan kuring naha usik zirconia gampang ruksak nalika set generator dipareuman sareng di-restart?Kuring heran lamun usik Nernst zirconia ogé boga masalah sapertos?

Alesan langsung naha zirconia gampang ruksak nalika tungku ditutup sarta restarted nyaéta yén uap cai dina gas flue tetep dina usik zirconia sanggeus condensed sanggeus tungku dipareuman.Gampang ngaruksak sirah zirconia keramik.Seuseueurna jalma terang yén usik zirconia henteu tiasa nyabak cai nalika dipanaskeun.Struktur usik zirconia Nernst béda ti usik zirconia biasa, jadi kaayaan ieu moal lumangsung.

Sacara umum, umur jasa panyilidikan zirconia relatif pondok, sareng anu langkung saé biasana ukur sakitar 1 taun.Sabaraha lami usik Nernst tiasa dianggo?

Panyilidikan zirconia Nernst parantos dianggo dina puluhan pembangkit listrik sareng puluhan pabrik baja sareng pabrik petrokimia di Cina, kalayan umur jasa rata-rata 4-5 taun.Dina sababaraha pembangkit listrik, panyilidikan zirconia dipiceun sareng diganti saatos dianggo salami 10 taun.Tangtosna, éta aya hubunganana sareng kaayaan pembangkit listrik sareng kualitas bubuk batubara sareng panggunaan anu wajar.

Alatan lebu rélatif badag dina gas flue, usik zirconia mindeng diblokir, sarta mindeng kapanggih yén niupan kalawan hawa dikomprés online bakal ngaruksak sirah zirconia.Salaku tambahan, seueur pabrik panyilidikan zirconia ogé gaduh peraturan ngeunaan laju aliran gas tina gas kalibrasi dina situs. Upami laju aliran gas ageung, sirah zirconium bakal ruksak.Naha usik zirconia Nernst ogé ngagaduhan masalah sapertos kitu?

Nalika calibrating gas, nengetan aliran gas calibration, sabab aliran gas calibration bakal ngabalukarkeun suhu lokal zirconium nu turun sarta ngabalukarkeun kasalahan calibration. Kusabab gas calibration bisa jadi teu dikawasa ogé, aliran oksigén baku dina botol komprési bisa jadi badag teuing.Sajaba ti éta, kaayaan sarupa bisa lumangsung nalika hawa dikomprés dipaké pikeun purging online, utamana lamun hawa dikomprés ngandung cai.Suhu sirah zirconia béda salila online nyaeta ngeunaan 600-750 derajat.Huluna zirconia keramik dina suhu ieu rapuh pisan sareng gampang ruksak.Sakali parobahan suhu lokal atawa Uap anu encountered, huluna zirconia bakal dihasilkeun geuwat retakan, ieu téh ngabalukarkeun langsung karuksakan tina head.However zirconia, struktur usik zirconia Nernst urang béda ti nu usik zirconia biasa.Ieu bisa langsung purged kalawan hawa dikomprés online tur boga laju aliran gas calibration badag tanpa ngaruksakkeun sirah zirconium.

Kusabab uap cai dina flue pembangkit listrik relatif badag, kira 30%, usik zirconia dipasang deukeut economizer mindeng megatkeun, utamana lamun pipa cai deukeut economizer nu bursts.Naon sababna karusakan usik zirconia?

Kusabab sagala bahan keramik pisan rapuh dina suhu luhur, nalika sirah zirconium némpél cai dina suhu luhur, zirconia bakal ancur.Ieu undoubtedly a common sense.Bayangkeun naon kajadian mun anjeun nempatkeun cangkir keramik jeung suhu 700 derajat kana cai?Tapi usik zirconia Nernst urang memang bisa ngalakukeun usaha misalna.Tangtosna, kami henteu nyorong para nasabah pikeun ngalakukeun tés sapertos kitu.Ieu nunjukkeun yén usik zirconia Nernst langkung tahan ka cai dina suhu anu luhur.Ieu oge alesan langsung pikeun hirup layanan panjang panyilidikan zirconia Nernst urang.

Nalika alat keur ngagolakkeun pembangkit listrik ngajalankeun, Anjeun kudu ati pisan nalika ngaganti usik zirconia, sarta saeutik demi saeutik nempatkeun usik kana posisi instalasi tina flue.Sometimes teknisi pangropéa bakal ngaruksak usik lamun maranéhna teu ati.Naon anu kuring kedah perhatosan nalika ngagentos usik zirconia Nernst?

Kusabab sirah zirconia mangrupakeun bahan keramik, sadaya bahan keramik kudu ngadalikeun prosés parobahan suhu nurutkeun shock termal tina bahan (koefisien ékspansi bahan nalika suhu robah) Lamun hawa robah teuing gancang, sirah zirconia tina keramik. bahan bakal damaged.Therefore, usik kudu saeutik demi saeutik nempatkeun kana posisi instalasi tina flue nalika ngarobah online.However, usik Nernst zirconia boga résistansi shock termal punjul na.Lamun hawa flue leuwih handap 600C, éta bisa lempeng asup jeung kaluar tanpa pangaruh naon on zirconia probe.This greatly facilitates nu ngagantian online pamaké.Ieu ogé ngabuktikeun réliabilitas usik zirconia Nernst.

Baheula, nalika kami nganggo produk perusahaan sanés, usik zirconia dianggo dina lingkungan anu parah sareng kualitas batubara ayeuna kawilang goréng.Nalika aliran gas flue éta badag, usik zirconia ieu mindeng gancang dipaké kaluar, sarta usik zirconia ruksak nalika beungeut ieu worn.Tapi naha usik Nernst zirconia masih dianggo normal sanggeus dipaké?Salaku tambahan, tiasa usik Nernst zirconia dilengkepan ku leungeun baju pelindung pikeun ngalambatkeun waktos ngagem?

Kusabab struktur usik zirconia Nernst béda ti panyilidikan zirconia paling umum, éta masih tiasa dianggo sacara normal nalika kadua sisi panyilidikan béak.Sanajan kitu, lamun usik kapanggih bisa dipaké kaluar, hiji leungeun baju pelindung ogé bisa gampang dipasang, ku kituna hirup jasa tina usik bisa prolonged.Generally, nalika kualitas batubara tina pembangkit listrik relatif alus, éta bisa jalan. pikeun 5-6 taun tanpa nambahkeun leungeun baju pelindung.Sanajan kitu, lamun kualitas batubara di sababaraha pembangkit listrik teu alus atawa aliran gas flue relatif badag, usik Nernst zirconia bisa gampang dipasang ku leungeun baju pelindung pikeun reureuh waktu maké.Sacara umum, waktu reureuh maké bisa diperpanjang ku ngeunaan 3 kali sanggeus nambahkeun hiji leungeun baju pelindung.

Sacara umum, usik zirconia dipasang di hareup economizer gas.Naha éta gampang ngabalukarkeun masalah nalika usik zirconia dipasang di tempat dimana hawa flue relatif luhur?

Kusabab jumlah badag leakage hawa di saver gas, lamun usik zirconia ieu dipasang sanggeus saver gas, leakage hawa tina saver gas bakal ngabalukarkeun kasalahan dina akurasi pangukuran oksigén dina flue.In kanyataanna, désainer kakuatan. sadayana hoyong masang usik zirconia sacaket mungkin ka hareup flue.Contona, sanggeus trough of flue, nu ngadeukeutan ka flue hareup, nu kirang pangaruh leakage hawa, sarta leuwih luhur akurasi oksigén. pangukuran.Sanajan kitu, panyilidikan zirconia biasa teu bisa tahan suhu luhur 500-600C, sabab lamun suhu luhur, bagian sealing tina sirah zirconium gampang bocor (alesan pikeun bédana badag antara koefisien ékspansi termal tina logam jeung keramik) , Sarta lamun hawa ambient leuwih luhur batan 600C, Bakal ngahasilkeun kasalahan salila pangukuran, sarta sirah zirconia ogé pohara gampang ruksak alatan shock termal goréng.Usually, pabrik usik zirconia kalawan pamanas merlukeun pamaké pikeun masang zirconia nu. panyilidikan dimana suhu flue leuwih handap 600C.Sanajan kitu, usik Nernst zirconia kalawan manaskeun bisa tahan suhu luhur 900C, nu teu ukur ngaronjatkeun akurasi pangukuran eusi oksigén, tapi ogé greatly manjangkeun umur jasa tina usik zirconia.

Naha panyilidikan zirconia dianggo dina pembangkit listrik insinerasi runtah utamana rawan karusakan, khususna pipah luar logam tina usik jadi parah?

Sampah kota mangrupikeun metode pengobatan anu paling ilmiah sareng hemat energi ku cara ngaduruk pikeun ngahasilkeun listrik.Nanging, kusabab komposisi sampah rumit pisan, pikeun mastikeun durukan pinuh sareng ngirangan polusi lingkungan nalika émisi gas buang, eusi oksigén dina prosés durukan langkung luhur tibatan batubara atanapi boiler bahan bakar minyak biasa, anu nyababkeun rupa-rupa komponén asam dina gas flue increase.In Sajaba ti éta, aya leuwih zat asam jeung cai dina sampah, ku kituna asam hidrofluorat kacida corrosive bakal dihasilkeun sanggeus sampah ieu dibeuleum.Dina waktu ieu, lamun usik zirconia ieu dipasang dina posisi dimana hawa ambient flue relatif low (300-400C), tube luar stainless steel usik bakal rot dina waktu anu singget.Sajaba ti éta, Uap dina gas flue bisa kalayan gampang tetep dina sirah zirconia jeung ngaruksak sirah zirconia.

Kusabab suhu tungku anu luhur dina tungku sintering bubuk logam sareng akurasi anu luhur anu dipikabutuh pikeun pangukuran mikro-oksigén, perusahaan kami nyobian sababaraha produk perusahaan domestik sareng asing tapi gagal nyumponan sarat pangukuran.Kuring heran naha usik zirconia Nernst tiasa dianggo pikeun pangukuran oksigén dina tungku sintering bubuk logam?

Panyilidikan zirconia Nernst tiasa dianggo pikeun pangukuran oksigén dina sababaraha waktos.Panyilidikan zirconia in-line na tiasa dianggo pikeun suhu tungku maksimal 1400C, sareng eusi oksigén panghandapna anu tiasa diukur nyaéta 10 dikurangan 30 kakuatan (0,00000000000000000000000000001%)).