Welcome to Nernst.

Oksigén Analyzers

  • Nernst N2001 oxygen analyzer

    Nernst N2001 analisa oksigén

    Analyzer Oksigén Saluran Tunggal: Hiji analisa oksigén tiasa dihubungkeun ka panyilidikan oksigén pikeun ningalikeun eusi oksigén anu diukur sacara real waktos.

    Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 0 dugi ka 100% oksigén.

  • Nernst N32-FZSX integrated oxygen analyzer

    Nernst N32-FZSX panganalisa oksigén terpadu

    Rangkaian aplikasi Analisa oksigén terpadu Nernst N32-FZSX mangrupikeun produk struktur terpadu.Ieu bisa loba dipaké dina deteksi eusi oksigén dina prosés durukan rupa industri kayaning minyak bumi, industri kimia, metallurgy, kakuatan listrik, sarta incineration.The Nernst N32-FZSX analyzer oksigén terpadu bisa langsung ngawas eusi oksigén dina gas flue of boilers, furnaces sintering, furnaces pemanasan, jsb salila atawa sanggeus durukan.Ciri teknis...
  • Nernst N2032-O2/CO oxygen content and combustible gas two-component analyzer

    Nernst N2032-O2/CO eusi oksigén jeung gas combustible analisa dua-komponén

    Analis dikawinkeun sareng Nernst O2/CO usik bisa ngukur persentase eusi oksigén O2% dina flue jeung tungku, nilai PPM karbon monoksida CO, nilai 12 gas combustible jeung efisiensi durukan tina tungku durukan sacara real waktu.

    Otomatis nembongkeun 10-30~ 100% eusi oksigén O2 jeung 0ppm~2000ppm eusi karbon monoksida CO.

  • Nernst NP32 portable trace oxygen analyzer

    Nernst NP32 portabel ngalacak oksigén analyzer

    Analisa gaduh sensor zirconia precision tinggi anu diwangun.

    Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.

    Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485.

  • Nernst N2032 oxygen analyzer

    Nernst N2032 analisa oksigén

    Dual Channel Oxygen Analyzer: Hiji analis sareng dua panyilidikan tiasa ngahémat biaya pamasangan sareng ningkatkeun réliabilitas.

    Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.