Welcome to Nernst.

Saatos-Penjualan Kualitas Luhur

Kami nyayogikeun jasa téknis anu pangsaéna sareng suku cadang pikeun sagala jinis panyilidikan zirconia sareng analisa oksigén sadunya.

Kami gaduh pangropéa téknis sareng pusat jasa saatos penjualan di Shanghai.