Welcome to Nernst.

Nernst Ngalengkepan Proyék Retrofit Ukur Oksigén sareng Tungku Retak Gas Corrosive pikeun Pabrikan Bahan Éléktronik

Anyar-anyar ieu, perusahaan kami nampi proyék renovasi sistem pangukuran oksigén tungku perusahaan produksi bahan éléktronik.

Perusahaan kami dugi ka situs pikeun nalungtik sareng mendakan yén tungku retakan asli kedah ngukur eusi oksigén dina dua titik.Dina waktos anu sami, dua titik éta kawilang caket.Ku alatan éta, dua sét merek sejen tina zirconia usik analyzers oksigén dipasang dina tungku cracking aslina.Jeung merek sejen zirconia usik analyzer oksigén, data eusi oksigén diukur teu akurat, teu bisa make data eusi oksigén pikeun ngadalikeun produksi.Sajaba ti éta, alatan ayana gas asam dina tungku cracking, hirup jasa tina panyilidikan zirconia aslina tina merek sejen pisan pondok sanggeus corroded.

one

Perusahaan kami ngadamel rencana transformasi dumasar kana kaayaan situs anu saleresna.Hiji analis oksigén Nernst N2032 perusahaan kami dianggo dina tungku retakan sareng dua panyilidikan oksigén dipanaskeun séri Nernst H.Alatan desain husus tina usik zirconia Nernst urang, akurasi ukur oksigén téh tinggi, data teu drift, sarta produksi bisa akurat dikawasa nurutkeun eusi oksigén diukur.Panyilidikan zirconia Nernst gaduh konstruksi tahan korosi, henteu sieun gas asam, sareng gaduh umur jasa anu panjang.

two

Saatos tungku retakan asli dirobih sareng produk Nernst perusahaan urang, akurasi pangukuran oksigén nyumponan sarat produksi, sareng usik henteu kapendak ku gas asam.Sarta alatan analis oksigén Nernst N2032 parusahaan urang bisa mawa dua panyilidikan zirconia Nernst dina hiji analyzer dina waktos anu sareng, éta ogé ngurangan biaya ngayakeun pamaké, sarta pamaké pisan wareg.


waktos pos: Jun-01-2022