Welcome to Nernst.

Nernst ngajalankeun usik oksigén nyerep cai pikeun boiler gas

Dina taun-taun ayeuna, sajumlah ageung kota di Cina kalér katutupan ku halimun.Anu jadi sabab langsung cuaca halimun ieu nyaéta émisi sajumlah ageung gas buang tina boiler pemanasan batubara di kalér.Kusabab boilers pemanasan batubara boga leakage hawa heubeul tur euweuh alat panyabutan lebu nurutan-up, sajumlah badag partikel lebu walirang-ngandung anu discharged kana atmosfir jeung flue, ngabalukarkeun polusi lingkungan jeung karuksakan kana sistem engapan manusa.Alatan cuaca tiis di kalér, jumlah badag lebu asam teu bisa nyebarkeun ka hawa luhur, jadi gathers dina lapisan tekanan low pikeun ngabentuk hawa halimun turbid.Kalayan tekenan bertahap nagara kana kontrol polusi udara sareng aplikasi tina rupa-rupa téknologi anyar, sajumlah ageung boiler pemanasan batubara lami dirobih janten boiler anu nganggo gas alam salaku bahan bakar.

Kusabab boiler gas-dipecat didominasi ku kontrol otomatis, kontrol eusi oksigén dina durukan relatif luhur.Kusabab tingkat eusi oksigén langsung mangaruhan ukuran konsumsi gas, pikeun usaha pemanasan, ngadalikeun eusi aérobik langsung jeung ekonomis.benefit patali.Sumawona, kumargi metode durukan boiler gas béda sareng boiler anu dibakar batubara, komposisi gas alam nyaéta métana (CH4), anu bakal ngahasilkeun jumlah cai anu ageung saatos durukan, sareng flue bakal ngeusi uap cai. .

2CH4 (ignition) + 4O2 (dukungan durukan) → CO (aub dina durukan) + CO2 + 4H2O + O2 (molekul bébas lemah)

Kusabab loba cai dina gas flue bakal ngembun dina akar usik oksigén, embun bakal ngalir sapanjang témbok usik ka sirah usik, sabab sirah usik oksigén jalan dina suhu luhur, nalika embun datang kana kontak jeung-suhu luhur zirconium tube cai Gasification sakedapan, dina waktu ieu, jumlah oksigén bakal turun naek, hasilna parobahan teratur dina jumlah oksigén kauninga.Dina waktu nu sarua, alatan kontak tina embun jeung tube zirconium suhu luhur, tube zirconium bakal peupeus jeung bocor jeung karuksakan.Kusabab kandungan Uap anu luhur dina gas buang tina dandang gas, eusi oksigén umumna diukur ku cara ngaluarkeun gas buang pikeun niiskeun sareng nyaring Uap.Tina sudut pandang aplikasi praktis, metode ékstraksi hawa, pendinginan sareng filtrasi cai henteu deui metode panyisipan langsung.Perlu dipikanyaho yén eusi oksigén dina gas flue boga hubungan langsung jeung suhu.Eusi oksigén nu diukur sanggeus cooling handap lain eusi oksigén nyata dina flue, tapi hiji perkiraan.

Tinjauan ngeunaan béda sareng karakteristik gas buang saatos durukan boiler anu dipanaskeun batubara sareng boiler anu dibakar gas.Pikeun widang ukur oksigén husus ieu, departemén R&D urang nembe ngembangkeun hiji usik zirconia kalawan fungsi nyerep cai sorangan, kalawan kapasitas nyerep cai tina 99,8%.oksigén sésa.Ieu bisa loba dipaké dina pangukuran oksigén flue alat keur ngagolakkeun gas sarta ngawaskeun desulfurization jeung alat denitrification.usik boga ciri lalawanan Uap, precision tinggi, pangropéa gampang jeung umur panjang.Saatos sapanjang taun aplikasi sertifikasi lapangan di 2013, sadaya indikator kinerja minuhan sarat desain.usik bisa loba dipaké dina Uap tinggi jeung lingkungan asam tinggi, sarta mangrupa hiji-hijina usik di-garis dina widang ukur oksigén.

The usik zirconia nyerep cai pikeun alat keur ngagolakkeun gas Nernst bisa loyog jeung sagala merek sejen tina analyzers oksigén di imah jeung di mancanagara, sarta boga kinerja umum kuat.

Wilujeng sumping pangguna anyar sareng lami pikeun konsultasi ku telepon atanapi halaman wéb!


waktos pos: Mar-31-2022