Welcome to Nernst.

Nernst 1735 acid dew point analyzer anu nembe diluncurkeun cocog pikeun boiler sareng tungku pemanasan.

Nernst 1735 acid dew point analyzer anu nembé diluncurkeun mangrupikeun alat khusus anu tiasa ngukur suhu titik embun asam dina gas buang boiler sareng tungku pemanasan online sacara real waktos.Suhu titik embun asam anu diukur ku alat sacara efektif tiasa ngontrol suhu gas haseup tina boiler sareng tungku pemanasan, ngirangan korosi titik embun asam sulfat suhu rendah, ningkatkeun efisiensi termal operasi, ningkatkeun kasalametan operasi boiler sareng manjangkeun umur alat.

Sanggeus ngagunakeun Nernst 1735 asam titik embun analyzer, anjeun akurat bisa nyaho nilai titik embun asam dina gas flue of boilers jeung furnaces pemanasan, kitu ogé kandungan oksigén, uap cai (% nilai uap cai) atawa nilai titik embun jeung eusi cai ( G gram/KG per kilogram) jeung nilai kalembaban RH.Pamaké bisa ngadalikeun hawa gas haseup dina rentang nu tangtu rada luhur ti titik embun asam tina gas flue nurutkeun kana tampilan alat atawa dua sinyal kaluaran 4-20mA, ku kituna pikeun nyegah korosi asam-suhu lemah jeung ningkatkeun kaamanan operasi boiler.

Dina boilers industri atanapi boilers pembangkit listrik, pemurnian minyak bumi sareng perusahaan kimia sareng tungku pemanasan.Bahan bakar fosil (gas alam, kilang gas garing, batubara, minyak beurat, jsb) umumna dipaké salaku suluh.

Suluh ieu ngandung kurang leuwih jumlah walirang nu tangtu, nu bakal ngahasilkeun SO2dina prosés durukan péroxida.Alatan ayana kaleuwihan oksigén dina chamber durukan, jumlah leutik SO2salajengna ngagabung jeung oksigén pikeun ngabentuk SO3, Fe2O3jeung V2O5dina kaayaan hawa kaleuwihan normal.(gas flue sareng permukaan logam dipanaskeun ngandung komponén ieu).

Sakitar 1 ~ 3% tina sadaya SO2dirobah jadi SO3.KITU3gas dina gas flue suhu luhur teu corrode logam, tapi lamun hawa gas flue turun handap 400 ° C, SO3bakal ngagabung jeung uap cai pikeun ngahasilkeun uap asam sulfat.

Rumus réaksina nyaéta kieu:

SO3+ H2O ——— H2SO4

Nalika uap asam sulfat kondensasi dina permukaan pemanasan di buntut tungku, korosi titik embun asam sulfat dina suhu rendah bakal lumangsung.

Dina waktu nu sarua, cairan asam sulfat condensed dina permukaan pemanasan-suhu low ogé bakal taat kana lebu dina gas flue pikeun ngabentuk lebu caket nu teu gampang dipiceun.Saluran gas flue diblokir atanapi malah diblokir, sareng résistansi ningkat, ku kituna ningkatkeun konsumsi kakuatan kipas draf anu ngainduksi.Korosi sareng sumbatan lebu bakal ngabahayakeun kaayaan kerja permukaan pemanasan boiler.Kusabab gas buang ngandung duanana SO3jeung uap cai, maranéhna bakal ngahasilkeun H2SO4uap, hasilna kanaékan titik embun asam tina gas buang.Nalika suhu gas buang langkung handap tina suhu titik embun asam tina gas buang, H2SO4uap bakal taat kana flue jeung exchanger panas pikeun ngabentuk H2SO4solusi.Salajengna corrodes parabot, hasilna leakage exchanger panas sarta karuksakan flue.

Dina alat anu ngadukung tungku pemanasan atanapi alat keur ngagolakkeun, konsumsi énérgi flue sareng penukar panas kira-kira 50% tina total konsumsi énergi alat.Suhu gas haseup mangaruhan efisiensi termal operasi tungku pemanasan sareng dandang.Nu leuwih luhur suhu knalpot, nu handap efisiensi termal.Pikeun unggal kanaékan 10 ° C dina suhu gas knalpot, efisiensi termal bakal ngurangan ku kira 1%.Upami suhu gas haseup langkung handap tina suhu titik embun asam tina gas buang, éta bakal nyababkeun korosi peralatan sareng nyababkeun bahaya kaamanan pikeun operasi tungku pemanasan sareng dandang.

Suhu knalpot lumrah tina tungku pemanasan sarta alat keur ngagolakkeun kudu rada luhur batan suhu titik embun asam tina gas flue.Ku alatan éta, nangtukeun suhu titik embun asam tina tungku pemanasan sareng dandang mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun efisiensi termal operasi sareng ngirangan bahaya kaamanan operasi.


waktos pos: Jan-05-2022