Welcome to Nernst.

Peran penting tina batubara-dipecat boiler gas flue ngawaskeun oksigén pikeun ngadalikeun émisi PM2.5

Saméméhna, kalayan cuaca kabut terus-terusan di réa patempatan di nagara éta, "PM2.5" geus jadi kecap hottest dina elmu populér.Alesan utama pikeun "ngabeledug" tina nilai PM2.5 waktos ieu téh émisi badag walirang dioksida, nitrogén oksida jeung lebu disababkeun ku ngaduruk batubara.Salaku salah sahiji sumber ayeuna polusi PM2.5, émisi gas knalpot boiler-dipecat batubara pisan nonjol.Diantarana, walirang dioksida 44%, oksida nitrogén 30%, sareng lebu industri sareng lebu haseup 26%.Perlakuan PM2.5 utamana desulfurization industri jeung denitrification.Di hiji sisi, gas sorangan bakal ngotoran atmosfir, sarta di sisi séjén, aerosol dibentuk ku oksida nitrogén mangrupa sumber penting PM2.5.

Ku alatan éta, ngawas oksigén boiler-dipecat batubara pohara penting.Ngagunakeun Nernst zirconia oksigén analyzer bisa éféktif ngawas émisi walirang dioksida jeung nitrogén oksida, sarta maénkeun peran penting dina ngadalikeun polusi disababkeun ku PM2.5.

Hayu urang ngalakukeun anu saé pikeun mulangkeun langit biru ka kota!


waktos pos: Jan-05-2022