Welcome to Nernst.

Téknologi analisis oksigén kelas dunya pikeun efisiensi durukan optimal sareng patuh kana peraturan lingkungan internasional Envirotech Online

Kontrol Nernst nawiskeun platform modular pikeun analisa oksigén anu diwangun dina téknologi sénsor zirconia anu nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun kontrol durukan dina boiler, insinerator sareng tungku. énergi - sarta manjangkeun umur Unit durukan.
Analyzer Nernst loba dipaké pikeun terus ngukur konsentrasi oksigén dina gas haseup durukan dipancarkeun ku boilers industri jeung furnaces.It idéal pikeun manajemén durukan jeung kontrol dina aplikasi kayaning incinerators runtah ogé boilers sadaya ukuran pikeun ngadalikeun durukan sahingga nyata ngurangan. waragad énergi.
Prinsip pangukuran alat dumasar kana zirconia, anu ngalaksanakeun ion oksigén nalika dipanaskeun. Analyzer ngukur konsentrasi oksigén ku sensing gaya éléktromotif anu dihasilkeun ku bédana konsentrasi oksigén dina hawa sareng gas sampel.
Nernst gaduh pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun alat-alat canggih pikeun sababaraha lingkungan anu paling parah sareng kaayaan industri. dahareun jeung inuman, kertas jeung bubur, jeung tékstil.
platform analyzer serbaguna tur ramah-pamaké ieu aman tur reliably transmits data pangukuran via protokol Hart anyar kalawan RS-485 sinyal listrik standar. Ieu dirancang pikeun mempermudah ngurangan kaleuwihan hawa dina prosés durukan, hasilna tabungan ongkos signifikan ngaliwatan ningkat durukan. efficiency.Sensor Zirconia boga harepan hirup leuwih lila ti sensor séjén di kelas maranéhanana, sarta ngagantian téh gancang jeung gampang, nu hartina kirang pangropéa sarta pakait delays.No suplai hawa atawa ékstraksi fume diperlukeun - instrumen ilaharna ngahasilkeun ukuran dina 4-7 detik sareng ngalaksanakeun diagnostik prediktif sareng maju.
alat nu ogé ngawengku sababaraha fitur kaamanan penting.A converter shuts handap kakuatan ka detektor lamun hiji thermocouple burnout dideteksi, éta ogé bisa neukteuk off gancang sarta gampang dina kaayaan darurat, sarta fasilitas konci-konci nyata ngurangan kamungkinan kasalahan operator. .
       
 


waktos pos: Jun-22-2022