Welcome to Nernst.

Pituduh Pilihan

Jenis Prosés atanapi Perkakas

Kaayaan Prosés

Modeu Instalasi sénsor

Rentang Ukur

Model Dipaké

Boiler Bungkusan Gas kaduruk atanapi minyak suluh Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2001 / N2032 & H runtuyan usik
Generasi kakuatan Batubara kaduruk, lebu laleur lebu
Minyak Diduruk
Chips Kai Diduruk, lebu
Hideung Likur Pamulihan Diduruk Hideung Likur, berdebu
Beusi & Baja Hawu Pemanasan Gas Diduruk Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2032 & H runtuyan usik
Tungku Annealling H2Nx (teu langsung dipecat)
Oven coke Gas Diduruk
Soaking Pit Gas Diduruk
alumunium Potlines & Ngayakeun tungku komponén mumusuhan - fluorida Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2032 & H runtuyan usik / Chamber
Incinerators Sampah Doméstik Diduruk Gas & sanyawa mumusuhan Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2001 / N2032 & CR runtuyan usik
Runtah Médis atanapi Beracun Diduruk Gas & sanyawa mumusuhan
Suhu Tinggi Kilns / Tungku Rotary Jeruk Nipis Gas Diduruk

Pamasangan in-line

0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2001 / N2032 & H runtuyan usik
Semén Gas kaduruk (jeung kadang karét)
Kaca Gas kaduruk (silika luhur) N2001 / N2032 & H runtuyan usik
Keramik Gas kaduruk (fluks glazing tinggi) N2032 & H runtuyan / HH runtuyan / R runtuyan usik
Bata Gas kaduruk (fluks glazing tinggi) N2032 & H runtuyan usik
Titik embun asam Generasi kakuatan Batubara kaduruk, lebu laleur lebu Pamasangan in-line 0°C nepi ka 200°C Nilai titik embun asam.Bisa diatur N2035A ASAM DEW
Oksigén jeung gas combustible dua-komponén Generasi kakuatan Batubara kaduruk, lebu laleur lebu Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2032-O2/ CO dua-komponén
0 nepi ka 2000ppm CO adjustable
perlakuan panas Disegel Quench Tungku CO / CO2(ngurangan) Pamasangan in-line 0 nepi ka 1,5% Karbon runtuyan L / runtuyan R non-dipanaskeun usik
Tungku Rotary CO / CO2(ngurangan)
Bolong Beubeur tungku CO / CO2(ngurangan)
Oven garing Langsung Dipecat Uap Cai Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% uap cai N2035 & HMW uap cai usik
Teu Langsung Dipecat Uap Cai Bisa diatur
Panggang Oven Teu Langsung Dipecat Uap Cai & meureun gajih Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% uap cai adjustable N2035 & HMW uap cai usik
Pabrikan chip Rapid Annealing N2 Diwangun-di sensor dina analyzer nu 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur NP32
Lithography N2
Boiler tekanan tinggi Boiler uap tekanan tinggi Uap Cai Pamasangan in-line 0 nepi ka 100% O2 Bisa diatur N2032 & HGP runtuyan tekanan tinggi tipe usik

Boiler uap nuklir

Uap Cai

Boiler Daya Nuklir

Uap Cai