Welcome to Nernst.

Nernst H runtuyan usik oksigén dipanaskeun

Katerangan pondok:

usik ieu dilengkepan manaskeun, sarta suhu lumaku nyaéta 0 ℃ ~ 900 ℃.Sacara umum, kalibrasi gas standar henteu diperyogikeun (tiasa dikalibrasi ku hawa ambien).Panyilidikan gaduh akurasi pangukuran oksigén anu luhur, laju réspon gancang, teu aya sinyal drift sareng résistansi korosi anu kuat nalika dianggo.

Bahan permukaan usik: 316L stainless steel.


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

Runtuyan Nernst H dipanaskeunoksigénusikdipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina gas buang discharged ti boilers, furnaces, kilns, dryers, sarta sagala rupa prosés durukan atawa sanggeus durukan.

Panyilidikan bisa langsung disambungkeun kana analisa oksigén Nernst urang.Éta ogé tiasa disambungkeun kana analisa oksigén sareng sénsor oksigén anu diproduksi ku perusahaan sanés.Theusik oksigénboga rupa-rupa ukuran oksigén, ti 10-30nepi ka 100% eusi oksigén, éta bisa dipaké pikeun henteu langsung ngukur uap cai suhu luhur, poténsi karbon, sarta titik embun-suhu luhur.

Suhu kerja anu tiasa tahan usik tiasa dibasajankeun suhu ambien dugi ka suhu luhur 900 ° C.

Spésifikasi sareng parameter téknis

Modél: runtuyan H dipanaskeunusik oksigén

Bahan cangkang: 316L stainless steel

Aplikasi suhu gas buang: handap 900°C

Kontrol suhu: usik ngabogaan manaskeun sorangan pikeun ngajaga suhu sirah zirconium konstan.

Termokopel: Tipe K

waktos pemanasan: kira-kira 15 nepi ka 30 menit pikeun ngahontal suhu dipeunteun 700°C.(Patali jeung suhu gas buang)

Pamasangan sareng sambungan: Panyilidikan hadir kalawan 1.5″BSP atawa benang NPT.Pamaké bisa ngolah flange cocog tina témbok tungku nurutkeun gambar napel dina instruksi manual.

 Gas rujukan: Pompa gas dina analyzer nyadiakeun ngeunaan 50 ml / mnt.Anggo gas pikeun alat sareng nyayogikeun gas ngalangkungan klep pangurangan tekanan sareng méter aliran ngambang anu disayogikeun ku pangguna.Pabrikan nyayogikeun pipa nyambungkeun PVC tina flowmeter ngambang ka sénsor sareng konektor dina tungtung sénsor sareng pamancar.

Pipa sambungan gas: Pipa PVC kalayan diaméter luar 1/4″ (6,4mm) sareng diaméter jero 4 (mm).

Pariksa sambungan gas: Sénsor boga inlet hawa nu bisa lulus cek gas.Lamun teu dipariksa, ditutupan ku bulkhead a.Nalika calibrating hawa, laju aliran dikontrol kira-kira 1000 ml per menit.Pabrikan nyayogikeun sambungan pipa benang 1/8 ″ NPT anu tiasa dihubungkeun sareng pipa PVC.

umur batré Zirconium: 4-6 taun operasi kontinyu.Éta gumantung kana komposisi gas buang sareng suhu.Operasi intermittent bakal mangaruhan kahirupan layanan, sarta manaskeun kudu terus ngajalankeun terus.

waktos respon: kirang ti 4 detik

 Nyaring: Stainless steel tipe movable.Diaméter luar saringan ¢42 (mm)

 Probe panyalindungan tube diaméterna luar: ¢32 (mm)

Suhu kotak simpang Probe: <130°C

Sambungan listrik usik: tipe stop kontak colokan langsung atawa stop kontak colokan aviation.

 Beurat: 0,6Kg tambah 0,33Kg / 100mm panjangna.

Kalibrasi: Saatos instalasi awal sistem stabil, perlu dipariksa sakali.

Panjangna:

Modél standar model ngabeledug-bukti Panjangna
H0050 H0050(EX) 50 mm
H0150 H0150(EX) 150 mm
H0190 H0190(EX) 190 mm
H0250 H0250(EX) 250 mm
H0350 H0350(EX) 350 mm
H0500 H0500(EX) 500 mm
H0750 H0750(EX) 750 mm
H1000 H1000(EX) 1000mm
H1500 H1500(EX) 1500mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali