Welcome to Nernst.

Nernst N2032 analisa oksigén

Katerangan pondok:

Dual Channel Oxygen Analyzer: Hiji analis sareng dua panyilidikan tiasa ngahémat biaya pamasangan sareng ningkatkeun réliabilitas.

Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst N2032analis oksigénbisa langsung ngawas eusi oksigén dina gas flue salila atawa sanggeus durukan boiler, furnaces, sarta kilns.

Ciri aplikasi

Saatos nganggo Nernstanalis oksigén, pamaké bisa ngurangan loba pamakéan énérgi, ngadalikeun polusi lingkungan, mastikeun produksi aman tur manjangkeun umur jasa pakakas, sarta cageur kabeh investasi dina waktu anu singget.

Prosés ngadalikeun durukan peroksigén bisa ngurangan jumlah badag konsumsi énergi.Hijianalis oksigénbisa dipaké pikeun ngadalikeun babandingan suluh jeung hawa, ku kituna suluh kaduruk pinuh bari Ngahindarkeun jumlah badag panas nu dibawa kabur ku durukan peroksigén jeung ngurangan COx, SOx, sarta émisi NOx dihasilkeun ku durukan peroksigén bisa éféktif ngurangan. polusi hawa lingkungan.Dina waktos anu sami, karusakan asam karbonat, asam sulfat sareng asam nitrat anu dihasilkeun ku campuran gas ngabahayakeun sapertos cai kana alat pipa boiler ogé tiasa dikontrol.

Mangpaat tinaanalis oksigénumumna bisa ngahemat 8-10% tina konsumsi énergi.

ciri teknis

 Dua probe ukur:Hiji analis sareng dua panyilidikan tiasa ngahémat biaya pamasangan sareng ningkatkeun réliabilitas.

Kontrol kaluaran multi-kanal:Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485

 rentang pangukuran:Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:Analis bakal otomatis ngawas sababaraha sistem fungsional sareng otomatis calibrate pikeun mastikeun katepatan analisa nalika pangukuran.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analyzer ngagaduhan fungsi anu kuat pikeun nunjukkeun rupa-rupa parameter sareng kaluaran anu kuat sareng fungsi kontrol tina sababaraha parameter.

Fungsi kaamanan:Nalika tungku kaluar tina pamakéan, pamaké bisa ngadalikeun mareuman manaskeun usik pikeun mastikeun kaamanan salila pamakéan.

Pamasangan saderhana sareng gampang:pamasangan analisa basajan pisan sareng aya kabel khusus pikeun nyambungkeun sareng usik zirconia.

spésifikasi

Input

• Hiji atawa dua usik oksigén zirconia atawa sensor

• Hiji sénsor zirconia & tipe thermocouple bantu J, K, R atawa S

• Sinyal burner "Hidup" (kontak garing)

• Ngabersihan switch aliran hawa

Kaluaran

• Opat relays alarem programmable

• Dua terasing 4-20mA atanapi 0-20mA

• SSR kaluaran pikeun ngabersihan & calibration pariksa valves solenoid gas

Rentang Kaluaran

Dua linier 4 ~ 20mA kaluaran DC

(Beban maksimum 1000Ω)

• Rentang kaluaran munggaran (opsional)

Output linier 0~1% nepi ka 0~100% eusi oksigén

Output logaritmik 0.1-20% eusi oksigén

Kaluaran mikro-oksigén 10-25ka 10-1eusi oksigén

• Rentang kaluaran kadua (tiasa dipilih ti handap)

Mudah kaduruk

hipoksia

tegangan kaluaran usik

karbon dioksida

Efisiensi

suhu flue

Oksigén logaritmik

oksigén mikro

Témbongkeun Parameter sekundér

Sakur atawa sakabéh di handap ieu bisa dipilih pikeun dipintonkeun dina garis handap:

• Suhu usik #1

• Suhu usik #2

usik #1 EMF

usik #2 EMF

• Probe # 1 impedansi

• Probe #2 impedansi

•Oksigén% usik #2

Rata-rata oksigén%

• Suhu bantu

• Suhu ambient

RH ambient%

•Karbon dioksida

•Kaduruk

•Kakurangan oksigén

• efisiensi burnercondSecondary Parameter Témbongkeun

beberesih lebu jeung calibration gas baku

Analyzer ngagaduhan 1 saluran pikeun ngaleungitkeun lebu sareng 1 saluran pikeun kalibrasi gas standar atanapi 2 saluran pikeun relay kaluaran kalibrasi gas standar, sareng saklar klep solenoid anu tiasa dioperasikeun sacara otomatis atanapi sacara manual.

jeung Tampilan Parameter

AlaremParameter Témbongkeun

Aya 14 alarm umum sareng fungsi anu béda sareng 3 alarm anu tiasa diprogram.Éta tiasa dianggo pikeun sinyal peringatan sapertos tingkat eusi oksigén, kasalahan usik sareng kasalahan pangukuran.

AkurasiP

± 1% tina bacaan oksigén sabenerna kalawan kaulangan 0,5%.Contona, dina 2% oksigén akurasi bakal ± 0,02% oksigén.

Kisaran Indikasi Lokal

1.0 x 10-30% nepi ka 100% Oksigén

0.01ppm dugi ka 10.000ppm - sacara otomatis standar kana format eksponensial di handap 0.01ppm sareng format persen di luhur 10.000ppm (1%)

Serial / Interface jaringan

RS232

RS485 MODBUSTM

Gas rujukan

gas rujukan adopts mikro-motor pompa Geter

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 240VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -25°C nepi ka 55°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Gelar panyalindungan

IP65

IP54 sareng pompa hawa rujukan internal

Dimensi jeung Beurat

260mm W x 160mm H x 90mm D 3kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali