Welcome to Nernst.

Nernst R runtuyan non-dipanaskeun usik oksigén suhu luhur

Katerangan pondok:

Panyilidikan dipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina sagala rupa tungku sintering, tungku kantong bolong, tungku sintering metalurgi bubuk, sareng industri pétrokimia.Suhu gas buang anu tiasa dianggo nyaéta dina kisaran 700 ° C ~ 1400 ° C.Bahan pelindung luar nyaéta aluminium oksida (korundum).


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst R runtuyan non-dipanaskeun suhu luhuroksigénusikdipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina sagala rupa tungku sintering, tungku kantong bolong, tungku sintering metalurgi bubuk, sareng industri pétrokimia.Suhu gas buang anu tiasa dianggo nyaéta dina kisaran 700 ° C ~ 1400 ° C.Bahan pelindung luar nyaéta aluminium oksida (korundum).

Panyilidikan bisa langsung disambungkeun kana analisa oksigén Nernst urang.Éta ogé tiasa dilengkepan ku analisa oksigén sareng sénsor oksigén anu diproduksi ku perusahaan sanés.Theusik oksigénbisa ngukur oksigén dina rentang lega, ti 10-30nepi ka 100% eusi oksigén.

Spésifikasi sareng parameter téknis

Modél: R runtuyan non-dipanaskeun suhu luhuroksigénusik

Bahan cangkang: Aluminium oksida (korundum)

Aplikasi suhu gas buang: 700°C~1400°C

Kontrol suhu: Suhu tungku

Termokopel: Tipe R

Pamasangan sareng sambungan: Panyilidikan dilengkepan ku benang 3/4 ″.Pamaké bisa ngolah flange cocog tina témbok tungku nurutkeun gambar napel dina instruksi manual.

 Gas rujukan: Pompa gas dina analyzer nyadiakeun ngeunaan 50 ml / mnt.Anggo gas pikeun alat sareng nyayogikeun gas ngalangkungan klep pangurangan tekanan sareng méter aliran ngambang anu disayogikeun ku pangguna.Pabrikan nyayogikeun pipa nyambungkeun PVC tina flowmeter ngambang ka sénsor sareng konektor dina tungtung sénsor sareng pamancar.

Pipa sambungan gas: Pipa PVC kalayan diaméter luar 1/4″ (6,4mm) sareng diaméter jero 4 (mm).

Pariksa sambungan gas: Sénsor boga inlet hawa nu bisa lulus cek gas.Lamun teu dipariksa, ditutupan ku bulkhead a.Nalika calibrating hawa, laju aliran dikontrol kira-kira 1000 ml per menit.Pabrikan nyayogikeun sambungan pipa benang 1/8 ″ NPT anu tiasa dihubungkeun sareng pipa PVC.

umur batré Zirconium: 4-6 taun operasi kontinyu.Éta gumantung kana komposisi gas buang sareng suhu.

waktos respon: kirang ti 4 detik

 Nyaring: Tanpa saringan

 Probe panyalindungan tube diaméterna luar: ¢20 (mm)

Suhu kotak simpang Probe: <130°C

Sambungan listrik usik: tipe stop kontak colokan langsung atawa stop kontak colokan aviation.

 Beurat: 0,45Kg tambah 0,35Kg / 100mm panjangna.

Kalibrasi: Saatos instalasi awal sistem stabil, perlu dipariksa sakali.

Panjangna:

Modél standar model ngabeledug-bukti Panjangna
R0500 R0500(EX) 500 mm
R0750 R0750(EX) 750 mm
R1000 R1000(EX) 1000mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali