Welcome to Nernst.

Nernst N2001 analisa oksigén

Katerangan pondok:

Analyzer Oksigén Saluran Tunggal: Hiji analisa oksigén tiasa dihubungkeun ka panyilidikan oksigén pikeun ningalikeun eusi oksigén anu diukur sacara real waktos.

Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 0 dugi ka 100% oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst N2001analis oksigénloba dipaké dina deteksi eusi oksigén dina prosés durukan kakuatan listrik, metallurgy, baja, industri kimia, keramik, incineration, jsb Éta ogé bisa langsung ngawas eusi oksigén dina gas flue of boilers, kilns, tungku sintering, furnaces pemanasan, tungku annealing pit, jsb salila atawa sanggeus combustion.During pangukuran, suhu dina tungku jeung flue bisa ti suhu normal nepi ka 1400 °C temperature.The tinggi.analis oksigénnyadiakeun eusi oksigén real-time O2% (persentase) parameter jeung oksigén poténsi nilai millivolt dina tungku atawa flue.

ciri teknis

 fungsi input:Hijianalis oksigénbisa disambungkeun ka usik oksigén pikeun mintonkeun eusi oksigén diukur sacara real waktu.

Kontrol kaluaran multi-kanal:analyzer ngabogaan hiji kaluaran ayeuna 4-20mA jeung panganteur komunikasi jaringan RS485.

 rentang pangukuran:Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 0 dugi ka 100% oksigén.

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:Analyzer ngagaduhan fungsi kalibrasi otomatis, sareng pangguna tiasa ngaluyukeun waktos kalibrasi sareng jumlah kalibrasi dumasar kana kabutuhanana.

beberesih lebu otomatis:Analyzer ngagaduhan fungsi pikeun ngabersihan usik sacara otomatis.Pamaké tiasa ngabersihan usik sacara teratur dumasar kana kabutuhan, ngaleungitkeun kabutuhan manual beberesih lebu dina situs.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analisa tiasa ningalikeun tanggal, eusi oksigén ayeuna, suhu usik, nilai millivolt oksigén ayeuna sareng 14 tampilan status tingkat kahiji sareng 11 tampilan status tingkat kadua.

Fungsi kaamanan:Nalika tungku kaluar tina pamakéan, pamaké bisa ngadalikeun mareuman manaskeun usik pikeun mastikeun kaamanan salila pamakéan.

Pamasangan saderhana sareng gampang:pamasangan analisa basajan pisan sareng aya kabel khusus pikeun nyambungkeun sareng usik zirconia.

spésifikasi

Input

Hiji panyilidikan oksigén zirconia atanapi sensor

Kaluaran

Linear 4 ~ 20mA DC

Modeu tampilan

128 × 64 titik tampilan kristal cair

Métode pemanasan Probe

kontrol PID

Kalibrasi gas standar

Analyzer ngagaduhan fungsi kalibrasi otomatis.

Alarem

Alarm oksigén anu luhur sareng rendah tiasa diatur sacara wenang.

Akurasi

± 1% tina bacaan oksigén sabenerna kalawan kaulangan 0,5%.

Laju réaksi

Pangukuran pemanasan teu langsung sakitar 3 detik

Pemanasan langsung dina 30 detik

Laju réaksi deteksi inti: 0,0001s

Kisaran Indikasi Lokal

0 nepi ka 100% Oksigén

Serial / Interface jaringan

RS232

RS485 MODBUSTM

Gas rujukan

Aya pompa geter motor brushless miniatur dina analisa pikeun gas rujukan.

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 264VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -25°C nepi ka 55°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Gelar panyalindungan

IP65

IP54 sareng pompa hawa rujukan internal

Dimensi jeung Beurat

300mm W x 180mm H x 100mm D 2.5kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali