Welcome to Nernst.

Nernst CR runtuyan lalawanan korosi usik oksigén pikeun incineration runtah

Katerangan pondok:

usik dipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina gas flue tina incinerator runtah, hawa gas flue lumaku dina rentang 0 ℃ ~ 900 ℃, sarta bahan tube panyalindungan luar aluminium oksida (corundum).


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst CR runtuyan lalawanan korosioksigénusikPikeun incineration runtah dipaké pikeun langsung ngukur eusi oksigén dina gas flue tina incinerator runtah, hawa gas flue lumaku dina rentang 0 ° C ~ 900 ° C, sarta bahan tube panyalindungan luar aluminium oksida (corundum).

Kusabab gas buang tina incinerator runtah ngandung komponén asam fluorinated corrosive kuat, nu pisan corrosive kana bahan logam, hirup layanan panyilidikan oksigén umum pisan short.Nernst CR runtuyan.usik oksigénPikeun insineration runtah ngadopsi téknologi pang anyarna, dina lebu anu luhur, atmosfir korosif anu luhur, lingkungan kalembaban anu luhur, éta tiasa langsung diselapkeun kana daérah kerja pangukuran anu diperyogikeun. Akurasi pangukuran tiasa dugi ka 10-30kakuatan,

usik ngabogaan speed respon gancang, waktu respon kirang ti 100 milliseconds, résistansi korosi kuat, sarta lalawanan abrasion pisan kuat.

Spésifikasi sareng parameter téknis

Modél: runtuyan CRoksigénusikpikeun insineration runtah

Bahan cangkang: Aluminium oksida (korundum)

Aplikasi suhu gas buang: handap 900°C

Kontrol suhu: usik ngabogaan manaskeun sorangan pikeun ngajaga suhu sirah zirconium konstan.

Termokopel: Tipe K

waktos pemanasan: kira-kira 15 nepi ka 30 menit pikeun ngahontal suhu dipeunteun 700°C.(Patali jeung suhu gas buang)

Pamasangan sareng sambungan: Panyilidikan hadir kalawan 1.5″BSP atawa benang NPT.Pamaké bisa ngolah flange cocog tina témbok tungku nurutkeun gambar napel dina instruksi manual.

 Gas rujukan: Pompa gas dina analyzer nyadiakeun ngeunaan 50 ml / mnt.Anggo gas pikeun alat sareng nyayogikeun gas ngalangkungan klep pangurangan tekanan sareng méter aliran ngambang anu disayogikeun ku pangguna.Pabrikan nyayogikeun pipa nyambungkeun PVC tina flowmeter ngambang ka sénsor sareng konektor dina tungtung sénsor sareng pamancar.

Pipa sambungan gas: Pipa PVC kalayan diaméter luar 1/4″ (6,4mm) sareng diaméter jero 4 (mm).

Pariksa sambungan gas: Sénsor boga inlet hawa nu bisa lulus cek gas.Lamun teu dipariksa, ditutupan ku bulkhead a.Nalika calibrating hawa, laju aliran dikontrol kira-kira 1000 ml per menit.Pabrikan nyayogikeun sambungan pipa benang 1/8 ″ NPT anu tiasa dihubungkeun sareng pipa PVC.

umur batré Zirconium: 4-6 taun operasi kontinyu.Éta gumantung kana komposisi gas buang sareng suhu.Operasi intermittent bakal mangaruhan kahirupan layanan, sarta manaskeun kudu terus ngajalankeun terus.

waktos respon: kirang ti 4 detik

 Nyaring: Stainless steel tipe movable.Diaméter luar saringan ¢42 (mm)

 Probe panyalindungan tube diaméterna luar: ¢42 (mm)

Suhu kotak simpang Probe: <130°C

Sambungan listrik usik: tipe stop kontak colokan langsung atawa stop kontak colokan aviation.

 Beurat: 1,5Kg tambah 0,65Kg / 100mm panjangna.

Kalibrasi: Saatos instalasi awal sistem stabil, perlu dipariksa sakali.

Panjangna:

Modél standar model ngabeledug-bukti Panjangna
CR0500 CR0500(EX) 500 mm
CR0750 CR0750(EX) 750 mm
CR1000 CR1000(EX) 1000mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali