Welcome to Nernst.

Nernst N2035A ACID dewpoint analyzer

Katerangan pondok:

Ukur usik khusus: Hiji analis tiasa sakaligus ngukur eusi oksigén, titik embun cai, eusi Uap, sareng titik embun asam.

rentang pangukuran:

0°C~200°C nilai titik embun asam

1ppm ~ 100% eusi oksigén

0~100% uap cai

-50°C~100°C nilai titik embun

Kandungan cai (g/Kg).


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst N2035AACID dewpoint analyzermangrupa alat pikeun real-time on-line ngawas suhu titik embun asam dina gas buang boiler jeung tungku pemanasan.

Numutkeun suhu titik embun asam diukur, suhu gas haseup tina alat keur ngagolakkeun jeung tungku pemanasan bisa éféktif dikawasa.Ngurangan suhu low asam sulfat korosi titik embun pakakas.Ningkatkeun efisiensi termal operasi.Ningkatkeun kasalametan operasi boiler sareng manjangkeun umur jasa alat.

Ciri aplikasi

Sanggeus ngagunakeun Nernst N2035AACID dewpoint analyzer(embun asam), anjeun akurat tiasa terang nilai asam titik embun, eusi oksigén, uap (% nilai uap cai) atanapi titik embun (-50 °C ~ 100 °C), eusi cai (g / kg) sareng nilai kalembaban RH dina gas buang boiler sareng tungku pemanasan.

Pamaké bisa ngadalikeun hawa gas haseup dina rentang rada luhur ti titik embun asam tina gas flue nurutkeun kana tampilan alat atawa dua sinyal kaluaran 4-20mA.Pikeun ngahindarkeun korosi asam suhu rendah sareng ningkatkeun kaamanan operasi boiler.

Prinsip aplikasi

Dina boilers industri atanapi boilers pembangkit listrik, pemurnian minyak bumi sareng perusahaan kimia sareng tungku pemanasan.Bahan bakar fosil (gas alam, kilang gas garing, batubara, minyak beurat, jsb) umumna dipaké salaku suluh.

Suluh ieu ngandung kurang leuwih jumlah walirang nu tangtu, nu bakal ngahasilkeun SO2dina prosés durukan péroxida.Alatan ayana kaleuwihan oksigén dina chamber durukan, jumlah leutik SO2salajengna ngagabung jeung oksigén pikeun ngabentuk SO3, Fe2O3jeung V2O5dina kaayaan hawa kaleuwihan normal.(gas flue sareng permukaan logam dipanaskeun ngandung komponén ieu).

Sakitar 1 ~ 3% tina sadaya SO2dirobah jadi SO3.KITU3gas dina gas flue suhu luhur teu corrode logam, tapi lamun hawa gas flue turun handap 400 ° C, SO3bakal ngagabung jeung uap cai pikeun ngahasilkeun uap asam sulfat.

Rumus réaksina nyaéta kieu:

SO3+ H2O ——— H2SO4

Nalika uap asam sulfat kondensasi dina permukaan pemanasan di buntut tungku, korosi titik embun asam sulfat dina suhu rendah bakal lumangsung.

Dina waktu nu sarua, cairan asam sulfat condensed dina permukaan pemanasan-suhu low ogé bakal taat kana lebu dina gas flue pikeun ngabentuk lebu caket nu teu gampang dipiceun.Saluran gas flue diblokir atanapi malah diblokir, sareng résistansi ningkat, ku kituna ningkatkeun konsumsi kakuatan kipas draf anu ngainduksi.Korosi sareng sumbatan lebu bakal ngabahayakeun kaayaan kerja permukaan pemanasan boiler.Kusabab gas buang ngandung duanana SO3jeung uap cai, maranéhna bakal ngahasilkeun H2SO4uap, hasilna kanaékan titik embun asam tina gas buang.Nalika suhu gas buang langkung handap tina suhu titik embun asam tina gas buang, H2SO4uap bakal taat kana flue jeung exchanger panas pikeun ngabentuk H2SO4solusi.Salajengna corrodes parabot, hasilna leakage exchanger panas sarta karuksakan flue.

Dina alat anu ngadukung tungku pemanasan atanapi alat keur ngagolakkeun, konsumsi énérgi flue sareng penukar panas kira-kira 50% tina total konsumsi énergi alat.Suhu gas haseup mangaruhan efisiensi termal operasi tungku pemanasan sareng dandang.Nu leuwih luhur suhu knalpot, nu handap efisiensi termal.Pikeun unggal kanaékan 10 ° C dina suhu gas knalpot, efisiensi termal bakal ngurangan ku kira 1%.Upami suhu gas haseup langkung handap tina suhu titik embun asam tina gas buang, éta bakal nyababkeun korosi peralatan sareng nyababkeun bahaya kaamanan pikeun operasi tungku pemanasan sareng dandang.

Suhu knalpot lumrah tina tungku pemanasan sarta alat keur ngagolakkeun kudu rada luhur batan suhu titik embun asam tina gas flue.Ku alatan éta, nangtukeun suhu titik embun asam tina tungku pemanasan sareng dandang mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun efisiensi termal operasi sareng ngirangan bahaya kaamanan operasi.

ciri teknis

 Pengukuran probe khusus:Hiji analis tiasa sakaligus ngukur eusi oksigén, titik embun cai, eusi Uap, sareng titik embun asam.

Kontrol kaluaran multi-kanal:Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485

 rentang pangukuran:

0°C~200°C nilai titik embun asam

1ppm ~ 100% eusi oksigén

0~100% uap cai

-50°C~100°C nilai titik embun

Kandungan cai (g/Kg).

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:TheACID dewpoint analyzerbakal otomatis ngawas sababaraha sistem fungsional sareng otomatis calibrate pikeun mastikeun katepatan analisa nalika pangukuran.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analyzer ngagaduhan fungsi anu kuat pikeun nunjukkeun rupa-rupa parameter sareng kaluaran anu kuat sareng fungsi kontrol tina sababaraha parameter.

Pilihan parameter variabel:Ieu bisa dipilih nurutkeun suluh béda (lignit, dikumbah batubara, pulverized batubara, gas alam, blast tungku gas, minyak beurat, rupa-rupa sasmita minyak suluh, jsb), SO.2dihasilkeun ku eusi walirang béda, sarta laju konversi unggal suluh kana SO3, langsung meunangkeun-precision tinggi durukan flue gas nilai titik embun asam pikeun sagala rupa suluh.

Pamasangan saderhana sareng gampang:Pamasangan analisa saderhana pisan sareng aya kabel khusus pikeun nyambungkeun usik zirconia.

spésifikasi

Métode tampilan

• 32-bit warna Inggris tampilan digital

Kaluaran

• Dua saluran 4~20mA DC linier

• Titik embun asam,

• Uap cai

• eusi cai

• Titik embun cai,

• oksigén sésa

• relay alarem program opat arah

• komunikasi serial RS232

• komunikasi jaringan RS485

Rentang: diatur ku keyboard

• 0°C~200°C nilai titik embun asam

• 0~100% uap cai

• 0~100% nilai kalembaban

• 0~10000g/Kg

• -50°C~100°C titik embun

Kabéh rentang kaluaran anu adjustablejeung Parameter Displayy Parameter Display

AkurasiP

• Akurasi ± 0,5 ° C

• Resolusi 0,1 ° C

• akurasi ulangan ± 0,5%

Akurasi pangukuran séjén diitung dumasar kana akurasi pangukuran oksigén

Suhu gas flue lumaku

• 0~1400°C

SO2dasar

10ppm ~ 15%

SO3konvérsi

0,1%~6%

Gas rujukan

gas rujukan adopts mikro-motor pompa Geter

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 264VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -40°C nepi ka 60°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Gelar panyalindungan

IP65

IP54 sareng pompa hawa rujukan internal

Dimensi jeung Beurat

300mm W x 180mm H x 100mm D 3.0kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali