Welcome to Nernst.

Nernst NP32 portabel ngalacak oksigén analyzer

Katerangan pondok:

Analisa gaduh sensor zirconia precision tinggi anu diwangun.

Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.

Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485.


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

The Nernst NP32analisa oksigén ngalacak portabelmangrupikeun analisa mikro-oksigén panganyarna anu dirarancang sareng diproduksi pikeun industri mikroéléktronik.

Analyzer dipaké dina tungku las vakum, manufaktur chip dina industri éléktronika, industri biomedicine, tungku annealing caang pikeun bagian precision,-kakuatan tinggi alat alloy alat palapis ngolah, jeung sajabana, kitu ogé prosés anu merlukeun kontrol oksigén dina sagala rupa parabot leutik. .The analyzer adopts lila-hirup,-precision tinggi zirconia prinsip struktur lambar, nu éféktif bisa ngukur mikro-oksigén, sarta eusi mikro-oksigén diukur bisa ngahontal 10-30% ~ 100% eusi oksigén.Ieu hususna cocog pikeun alat jeung prosés jeung sarat ketat pikeun prosés produk kontrol eusi oksigén.

NP32analisa oksigén ngalacak portabelnyadiakeun eusi real-time tina O2% (persentase) gas buang dina tungku atawa gas buang jeung 12 parameter mangpaat séjén.

NP32analisa oksigén ngalacak portabelogé cocog pikeun sagala rupa widang lianna nu kudu ngukur eusi oksigén precision tinggi.

ciri teknis

 sensor usik oksigén:Diwangun-di-precision tinggi sensor flake zirconia.

Kontrol kaluaran multi-kanal:Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485.

 rentang pangukuran:Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén.

 Unit tampilan oksigén:Persentase eusi% , métode PPM , Notasi ilmiah EX% konversi otomatis.

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:Analyzer ngagaduhan fungsi kalibrasi otomatis, sareng pangguna tiasa ngaluyukeun waktos kalibrasi sareng jumlah kalibrasi dumasar kana kabutuhanana.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analyzer ngagaduhan fungsi anu kuat pikeun nunjukkeun rupa-rupa parameter sareng kaluaran anu kuat sareng fungsi kontrol tina sababaraha parameter.

Fungsi kaamanan:Nalika tungku kaluar tina pamakéan, pamaké bisa ngadalikeun mareuman manaskeun usik pikeun mastikeun kaamanan salila pamakéan.

Pamasangan:Analyzer terpadu sareng merenah, teu aya instalasi anu diperyogikeun.

spésifikasi

Input

• Panyilidikan zirconia diwangun-di (sensor oksigén)

• Flue atawa thermometer cadang tipe K, R, J, S tipe

• Input sinyal ngabersihan gas tekanan

• Pilihan dua suluh béda

• Kontrol operasi anu aman (ngan pikeun panyilidikan anu dipanaskeun)

Kaluaran

Dua linier 4 ~ 20mA kaluaran DC

(Beban maksimum 1000Ω)

• Rentang kaluaran munggaran (opsional)

Output linier 0~1% nepi ka 0~100% eusi oksigén

Output logaritmik 0.1-20% eusi oksigén

Kaluaran mikro-oksigén 10-25ka 10-1eusi oksigén

• Rentang kaluaran kadua (tiasa dipilih ti handap)

Mudah kaduruk

hipoksia

tegangan kaluaran usik

karbon dioksida

Efisiensi

suhu flue

Oksigén logaritmik

oksigén mikro

Témbongkeun Parameter sekundér

• Flammability

• Hipoksia

• tegangan kaluaran usik

• Karbon dioksida

• Cekap

• Flue temperaturefficient

• suhu usik

• impedansi usik

• hawa ambient

• kalembaban lingkungan

• Kaping

• waktos operasi sarta perawatan

beberesih lebu jeung calibration gas baku

Analyzer ngagaduhan 1 saluran pikeun ngaleungitkeun lebu sareng 1 saluran pikeun kalibrasi gas standar atanapi 2 saluran pikeun relay kaluaran kalibrasi gas standar, sareng saklar klep solenoid anu tiasa dioperasikeun sacara otomatis atanapi sacara manual.

jeung Tampilan Parameter

AlaremParameter Témbongkeun

Aya 14 alarm umum sareng fungsi anu béda sareng 3 alarm anu tiasa diprogram.Éta tiasa dianggo pikeun sinyal peringatan sapertos tingkat eusi oksigén, kasalahan usik sareng kasalahan pangukuran.

AkurasiP

± 1% tina bacaan oksigén sabenerna kalawan kaulangan 0,5%.

Contona, dina 2% oksigén akurasi bakal ± 0,02% oksigén.

Kisaran Indikasi Lokal

1.0 x 10-30% nepi ka 100% Oksigén

Serial / Interface jaringan

Analyzer ngagaduhan port kaluaran serial RS232 atanapi RS485 anu tiasa langsung dihubungkeun ka terminal komputer atanapi printer, sareng panyilidikan sareng analisa tiasa didiagnosis ngalangkungan komputer.

Gas rujukan

Aya pompa geter motor brushless miniatur dina analisa pikeun gas rujukan.

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 264VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -25°C nepi ka 55°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Dimensi jeung Beurat

300mm W x 220mm H x 320mm D 2.5kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali