Welcome to Nernst.

Analyzer uap cai Nernst N2035

Katerangan pondok:

Analyzer Uap Cai Dual Channel: hiji analisa tiasa ngukur dua saluran oksigén atanapi uap / kalembaban cai suhu luhur dina waktos anu sami.

Kisaran pangukuran: 1ppm ~ 100% eusi oksigén, 0 ~ 100% uap cai, -50 ° C ~ 100 ° C nilai titik embun, sareng eusi cai (g / kg).


Rincian produk

Tag produk

Analisis Uap Cai In-situ dina Aplikasi Kalembaban Tinggi 

Rentang aplikasi

Analyzer uap cai Nernst N2035 cocog pikeun industri kertas, industri tékstil, industri konstruksi, industri pamrosesan pangan sareng sagala rupa produksi industri anu ngalibetkeun bahan atanapi produk réngsé anu kedah garing dina prosés uji sareng kontrol uap cai atanapi kalembaban.
Saatos nganggo analisa uap cai N2035, éta tiasa ngahemat seueur énergi sareng ningkatkeun kualitas produk.

Ciri aplikasi

Saatos nganggo Nernstuap caiur analyzer, Anjeun bisa akurat nyaho uap cai (% nilai uap cai), nilai titik embun (-50 ° C100°C), kadar cai (g/KG)jeungnilai kalembaban(RH) dina tungku drying atawa atmosfir ambient di drying room.The pamaké bisa ngadalikeun waktos drying tur timely ngadalikeun ngurangan tina uap cai jenuh nurutkeun kana tampilan alat atawa dua sinyal kaluaran 4-20mA, ku kituna pikeun ngahontal tujuan. kontrol kualitas produk jeung nyimpen énergi.

ciri teknis

 Pengukuran probe saluran ganda:1 analisa tiasa ngukur 2 saluran oksigén atanapi uap / kalembaban cai suhu luhur dina waktos anu sami.

Kontrol kaluaran multi-kanal:Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485

 rentang pangukuran:

1ppm~100% eusi oksigén, 0~100% uap cai, -50°C~100°C nilai titik embun, jeung eusi cai (g/kg).

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:Analis bakal otomatis ngawas sababaraha sistem fungsional sareng otomatis calibrate pikeun mastikeun katepatan analisa nalika pangukuran.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analyzer ngagaduhan fungsi anu kuat pikeun nunjukkeun rupa-rupa parameter sareng kaluaran anu kuat sareng fungsi kontrol tina sababaraha parameter.

Fitur:Analyzer tiasa langsung ngukur uap cai atanapi nilai kalembaban dina oven pengeringan atanapi kamar pengeringan salami durukan.

spésifikasi

Métode tampilan

32-bit tampilan digital Inggris

Kaluaran

• 2 saluran 4 ~ 20mA DC liniér

• kalembaban

• Suhu

• eusi oksigén

• 4 cara program alarm relay

• komunikasi serial RS232

• komunikasi jaringan RS485

Rentang ukur

0~100% uap cai

0~100% kalembaban

0~10000g/Kg

-50°C~100°C titik embun

Kabéh rentang kaluaran nu adjustable.econdary Parameter Témbongkeun

Kaluaran amplitudo lengkep sareng wates handap

The rentang pinuh sarta wates handap bisa kalawan bébas dipilih nurutkeun sarat pamaké pikeun ngahontal akurasi pangluhurna

jeung Tampilan Parameter

AlaremParameter Témbongkeun

Aya 14 alarm umum sareng fungsi anu béda sareng 3 alarm anu tiasa diprogram.Éta tiasa dianggo pikeun sinyal peringatan sapertos tingkat eusi oksigén, kasalahan usik sareng kasalahan pangukuran.

AkurasiP

± 1% tina bacaan oksigén sabenerna kalawan kaulangan 0,5%.Contona, dina 2% oksigén akurasi bakal ± 0,02% oksigén.

Serial / Interface jaringan

RS232

RS485 MODBUSTM

Gas rujukan

gas rujukan adopts mikro-motor pompa Geter

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 240VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -25°C nepi ka 55°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Gelar panyalindungan

IP65

IP54 sareng pompa hawa rujukan internal

Dimensi jeung Beurat

300mm W x 180mm H x 100mm D 3kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali