Welcome to Nernst.

Nernst N2038 suhu luhur titik embun analyzer

Katerangan pondok:

Analyzer dipaké pikeun pangukuran online kontinyu tina titik embun atanapi eusi mikro-oksigén dina tungku annealing suhu luhur sareng gas campuran hidrogén atanapi nitrogén-hidrogén pinuh salaku atmosfir pelindung.

Kisaran pangukuran: Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén, -60°C~+40°C nilai titik embun


Rincian produk

Tag produk

Rentang aplikasi

Suhu luhur Nernst N2038analisa titik embundipaké pikeun pangukuran online kontinyu titik embun atawa eusi mikro-oksigén dina tungku annealing-suhu luhur kalawan hidrogén pinuh atawa gas campuran nitrogén-hidrogén salaku atmosfir pelindung.

Ciri aplikasi

The Nernst 2038 suhu luhuranalisa titik embunatawa suhu luhur analis oksigén mikro dipaké pikeun ngawas nilai titik embun atawa oksigén mikro dina tungku nalika lambaran baja tiis-digulung ieu annealed dina tungku annealing.Pikeun ngahindarkeun sagala rupa masalah anu disababkeun ku réaksi oksidasi permukaan baja sareng oksigén salami annealing suhu luhur.

Perlu dipikanyaho yén aya oksigén sareng uap cai dina tungku annealing.Lamun eusi oksigén leuwih luhur ti 10-22% dina lingkungan suhu luhur atawa nalika uap cai decomposes jadi oksigén jeung hidrogén dina suhu luhur, oksigén dina atmosfir bakal ngoksidasi jeung pelat baja.

Nalika oksigén dina tungku kirang ti 10-15%, hese langsung ngukur eusi oksigén kalayan metode pangukuran oksigén biasa.

Kusabab oksigén dina tungku jeung hidrogén dina atmosfir pelindung bakal meta pikeun ngahasilkeun cai dina suhu luhur.Ékstrak gas dina tungku, ukur nilai titik embun ku méteran titik embun, teras nganggo nilai titik embun pikeun ngarobih kana eusi oksigén dina tungku. Kusabab éta henteu mungkin pikeun ngajawab masalah langsung ukur mikro -oksigén dina tungku-suhu luhur kaliwat, metoda ngukur nilai titik embun dina tungku dipaké tinimbang ngukur mikro-oksigén dina tungku, sarta nilai titik embun dipaké tinimbang nilai oksigén.

Séri panyilidikan sareng analisa Nernst tiasa langsung ngukur nilai mikro-oksigén dina atmosfir pelindung dina tungku kalayan akurasi dugi ka 10-30%, sareng pangguna tiasa ngarobih kana nilai titik embun anu saluyu sareng kabutuhanna.

Metoda pangukuran oksigén langsung anu dipercaya, precision tinggi ieu tiasa ngagentos metode tradisional pikeun ngukur nilai titik embun dina atmosfir pelindung dina tungku kalayan méteran titik embun.

Nanging, pangguna anu biasa ngagunakeun metode titik embun masih tiasa ngagunakeun metode anu aranjeunna wawuh pikeun nangtukeun kandungan mikro-oksigén dina atmosfir tungku ngaliwatan nilai titik embun.

ciri teknis

 Dua probe ukur:Hijianalisa titik embunkalawan dua panyilidikan bisa ngahemat waragad instalasi tur ningkatkeun reliabilitas.

Kontrol kaluaran multi-kanal:Analyzer ngagaduhan dua kaluaran ayeuna 4-20mA sareng antarmuka komunikasi komputer RS232 atanapi antarmuka komunikasi jaringan RS485

 rentang pangukuran:Kisaran pangukuran oksigén nyaéta 10-30nepi ka 100% oksigén,

-60°C~+40°C nilai titik embun

Setélan alarm:Analisa gaduh 1 kaluaran alarem umum sareng 3 kaluaran alarem anu tiasa diprogram.

 Calibration otomatis:Analis bakal otomatis ngawas sababaraha sistem fungsional sareng otomatis calibrate pikeun mastikeun katepatan analisa nalika pangukuran.

Sistem calakan:Analis tiasa ngarengsekeun fungsi sababaraha setélan dumasar kana setélan anu tos ditangtukeun.

Fungsi kaluaran tampilan:Analyzer ngagaduhan fungsi anu kuat pikeun nunjukkeun rupa-rupa parameter sareng kaluaran anu kuat sareng fungsi kontrol tina sababaraha parameter.

Fungsi kaamanan:Nalika tungku kaluar tina pamakéan, pamaké bisa ngadalikeun mareuman manaskeun usik pikeun mastikeun kaamanan salila pamakéan.

Pamasangan saderhana sareng gampang:pamasangan analisa basajan pisan sareng aya kabel khusus pikeun nyambungkeun sareng usik zirconia.

spésifikasi

Input

• Hiji atawa dua usik oksigén zirconia atawa sensor

• Tilu arah K-tipe atawa R-tipe thermocouple

• Input alarem jauh

• Input beberesih tekanan jauh

• input kontrol Kasalametan

Kaluaran

• Dua linier 4 ~ 20mA (milliampere) atawa tegangan DC kaluaran DC

• Beban maksimum 1000R (ohm)

• Hiji arah kaluaran alarem umum

• Dua gas calibration controllable

• Hiji jalan kaluaran gas ngabersihkeun lebu

Témbongkeun Parameter Utama

• Eusi oksigén: ti 10-30nepi ka 100%

• Nilai titik embun: ti – 60°C nepi ka + 40°C

Témbongkeun Parameter sekundér

Sakur atawa sakabéh di handap ieu bisa dipilih pikeun dipintonkeun dina garis handap:

• usik # 1 nilai titik embun

• usik # 2 nilai titik embun

• Rata-rata titik embun usik #1 jeung usik #2

• Taun, bulan, poé jeung menit tampilan

• Run tampilan waktos

• tampilan waktos pangropéa

• Eusi oksigén tina usik #1

• Eusi oksigén tina usik #2

• Rata-rata eusi oksigén usik #1 jeung usik #2

• usik # 1 nilai tegangan sinyal

• usik # 2 nilai tegangan sinyal

• usik # 1 nilai hawa

• usik # 2 nilai hawa

• nilai suhu input bantu

• usik # 1 nilai impedansi

• usik # 2 nilai impedansi

• nilai hawa ambient

• nilai kalembaban ambientcondary Parameter Displayy Parameter Tampilan

AkurasiP

± 1% tina bacaan oksigén sabenerna kalawan kaulangan 0,5%.

Serial / Interface jaringan

RS232

RS485 MODBUSTM

Gas rujukan

gas rujukan adopts mikro-motor pompa Geter

Kakuatan Ruireqements

85VAC ka 240VAC 3A

Suhu Operasi

Suhu Operasi -25°C nepi ka 55°C

Kalembaban Relatif 5% nepi ka 95% (non-condensing)

Gelar panyalindungan

IP65

IP54 sareng pompa hawa rujukan internal

Dimensi jeung Beurat

280mm W x 180mm H x 95mm D 3.5kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali